Award Winning Vdp Engineering Office

Carlo Berarducci Architecture Exhibits The Vdp Engineering Office

Carlo Berarducci Architecture, the thinktank behind the award winning work Carlo Berarducci Architecture's VDP Engineering Office says, The project conceived as an open space made by few raw and poor materials in contrast with polished green lacquered surfaces is inspired by the studio activity focused on infrastructures environmental impact studies on landscapes and urban areas, dealing with hard structure made of raw materials such as iron and concrete to be mitigated by soft structures and materials such as glass or green screens. The main challenge was to leave the working space as much open as possible to catch the light coming thought the uninterrupted window wall facing the street..

Award Winning Vdp Engineering Office Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=54831

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Ambient homepage.

Design Competitions
Copyright © 2010 - 2018 Design Ambient - designambient.com - All Articles